…what you want. Dat was van toepassing dit weekend. Er was heel veel om te genieten. Op Pinkpop zongen de Stones dit nummer met toevoeging van een prachtig koor uit Utrecht. Voor mij het mooiste van het hele optreden. De foto met Mick Jagger waar ik het vorige week over had is niet gelukt want de heren waren backstage alleen even te zien toen ze uit hun gepantserde auto’s kwamen en er direct na het optreden weer indoken. Ieder hun eigen auto en wegwezen. Foto’s maken mocht niet.

De vrijdagavond, tijdens een galadiner in Maastricht, waren er wel de gastmuzikanten van de Stones die meespeelden met het Concertgebouworkest. Een speciale Jazz formatie speelde een hele riedel aan Stones successen. Maar de stiekem verwachte komst van Mick jagger was er dan weer niet. Zelfs het ANP had een delegatie van 3 man gestuurd omdat ze verwachtten dat er spektakel zou zijn.

Het was wel leuk om de gastmuzikanten van de vrijdag op zaterdagavond mee te zien spelen. Piano, 2x sax, de bassist..Toppers.

De opening van de zaterdag met Les Djinns uit Roggel was ook geweldig om mee te maken. Met het speciaal aangepaste T1 busje mocht ik de muzikanten tot aan het podium brengen. Op de heen en terugweg veel gelachen en het optreden stond als een huis.

De vrijdagmiddag was er de opening van de Cave Experience in de grotten van Valkenburg en zondagavond was het tijd om de musical Heksenwaan in Roermond bij te wonen. Er zijn mindere weekends te bedenken. We got everything we could want.

Posted by Pierre Houben

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>