HOUBEN MEDIAVERHUUR, EEN JAAR NADIEN…..

 

Hoe snel de tijd verstrijkt. Het is inmiddels een jaar geleden dat Etienne Souren de verhuuractiviteiten van mij heeft overgenomen en de naam heeft aangepast naar Houben Souren Verhuur. In dat jaar is er veel gebeurd. Het bedrijf loopt als een speer. Nieuwe klanten dienen zich aan en er wordt fors geïnvesteerd in nieuwe apparatuur. Vanwege de klantvraag is de dienstverlening uitgebreid en wordt ook onderhoud aangeboden, alsmede de levering van permanente installaties. In de grotten van Valkenburg is “The Cave Experience” een project waarbij historische beelden op de wanden van de grot worden geprojecteerd. 32 beamers, 70 LED armaturen en bijpassend geluidsysteem doen hier dagelijks hun werk. Dit project geniet inmiddels landelijke bekendheid.

Vanuit het Chemelot terrein in Geleen weten diverse disciplines de weg naar Houben Souren te vinden en dat levert ook internationale opdrachten op.

 

Het is prettig om te zien dat Houben Souren Verhuur veel vertrouwen geniet in de markt.

Een adviesfunctie betekende voor mij een nieuwe rol. Dat was natuurlijk even wennen, maar het biedt wel de mogelijkheid om zonder de druk van alle dag een helikopterview te vormen en van daaruit overleg te voeren. In de huidige economie is het denken op de langere termijn misschien niet de makkelijkste weg, maar klanten zijn erbij gebaat dat hun belang voorop staat en uiteindelijk is dat de manier om de voorsprong in de markt in stand te houden en mogelijk zelfs een stapje uit te bouwen.

Op www.houbensouren.nl kunt u alles lezen over de dienstverlening en gerealiseerde projecten.

Posted by Pierre Houben

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>