Het weekend van Pinksteren wordt  erg spannend. Allereerst krijgen we op vrijdag de opening van “The Cave Experience”  De bezoekers van de grotten in Valkenburg krijgen een lichtspektakel voorgeschoteld dat uniek is voor Nederland. In dit project wordt door 4 partijen samengewerkt. Houben Souren Verhuur is verantwoordelijk voor de technische invulling. Zelf heb ik mede aan de wieg gestaan van dit project en het wordt genieten om nu de realisatie ervan mee te maken. Ik zie, behalve voor de touristen in Valkenburg, ook grote mogelijkheden voor bedrijven die hier hun jubileum, dealerdag of personeelsfeest gaan organiseren. Of een autobouwer die hier zijn nieuwe model gaat introduceren. Ga kijken. Vanaf 7 juni voor het publiek geopend.

PINKPOP. Ik ben nog nooit op PINKPOP geweest. Dit jaar voor het eerst. Hoe dat komt? Welnu, tijdens de finale van de popwedstrijd Nu of Nooit was ik aanwezig en zag hoe “Les Djinns” uit Roggel de wedstrijd wonnen. De prijs: Het openen van Pinkpop 2014! Aangezien ik de muzikanten en hun familie goed  ken stelde ik meteen voor om met een VW busje uit de jaren 60 met de band mee te reizen naar Landgraaf. Van het een kwam het ander en zodoende kon ik een kaartje bemachtigen voor de zaterdag. Dus kan ik het geweldige programma van die dag meemaken. Misschien kom ik backstage wel Mick Jagger tegen om op de foto te gaan. Als dat lukt komt dan in mijn volgende blog.

 

Posted by Pierre Houben

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>