Afgelopen week is duidelijk geworden dat er 2 mooie evenementen zijn die definitief doorgaan. Op 13 september spelen we met een 18 koppige band de Music History Tour. Dat gaat gebeuren op het kloosterwandplein te Roermond in het kader van OPROER, noem het maar de Roermondse UITmarkt waarbij de Oranjerie en ECI een belangrijke rol spelen. Het gehele progamma van OPROER wordt komende weken duidelijk. Music History Tour neem u mee naar de jaren 60, 70 en 80. Bezoekers van de shows vorig jaar in MECC Maastricht en ij de vijverfeesten in Haelen weten wat ze kunnen verwachten.

Verder wordt het weekend van 8 en 9 november voor Pink Floyd Sound heel bijzonder. In Venlo zal het nieuwe poppodium Grenswerk een heuse happening opzetten ter herinnering aan het vallen van de muur 25 jaar geleden. Pink Floyd Sound zal integraal THE WALL opvoeren samen met tal van gastartiesten. Het idee voor de muur op het podium heeft Len David, voorman van Pink Floyd Sound, al bedacht. Het wordt genieten, zoveel is zeker.

 

Posted by Pierre Houben

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>